Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Amalienborg brygge
Kristiansand
Areal:
m2
Type lokale:

Midt mellom Skjærgården og Vågsbygds pulserende sentrum bygger vi Amalienborg Brygge. Med sin unike beliggenhet på bryggekanten er Amalienborg Brygge perlen i en moderne, urban bydel som nå trer fram i Vågsbygd. De fantastiske omgivelsene og sjøutsikten definerer Amalienborg Brygge. Felles badestrand, brygge, hage, drivhus, gjesterom og selskapsrom følger med.

No items found.
Bolig
Energi- og havvindssenter
Kristiansand
Areal:
20000
m2
Type lokale:
Kontorer

Vi utvikler en teknologiklynge for energi og offshore vind. Skeiegruppen skal bygge 60 000 kvadratmeter med kontor- og næringsbygg, og bidra til at Kristiansand blir et sentralt knutepunkt for Norges voksende energi- og offshore vindindustri.

No items found.
Næring
Handelens Hus
Kristiansand
Areal:
441
m2
Type lokale:
Kontorer

Lokalene ligger i byggets 4. etasje, direkte tilgjengelig fra påkostet inngangsparti, via trapp og to heiser. Lokalene kan tilpasses til ny leietaker

No items found.
Næring
Marvika Atrium
Kristiansand
Areal:
m2
Type lokale:

Som beboer i Marvika Atrium bor du både bynært og landlig. Det beste av by og Lund. Snart åpner salget av de første leilighetene i Marvika Atrium. På Marvika Aktrium kan du bo grønt og urbant like ved Marvika torv – Lunds nye sentrum. Marvika Atrium får 118 leiligheter fordelt på fire bygg. Leilighetsbyggene danner et indre rom og en beskyttende barriere mot gatene. Det skaper et lunt, grønt atrie som innbyr til aktiviteter og avkobling. Grøntarealene blir selve signaturen. Marvika Atrium vil selges i tre trinn, hvor første består av 50 leiligheter fra ca 50 m2 til 138 m2.

No items found.
Bolig

Nøkkeltall
Eiendomsmasse
2023

50000
m2
20
bygninger
60
lokaler
Denne siden etterlater kun nødvendige informasjonskapsler i nettleseren din.