Massivtre bygget vårt på Lumber i ArchDaily

Massivtrebygget vårt har fått internasjonal oppmerksomhet på den anerkjente internasjonale nettsiden ArchDaily. Med over 17 millioner lesere over hele verden er ArchDaily en av verdens mest besøkte online plattform for arkitektur- og designmiljøet.

Vårt Massivtre-prosjekt i Lumber Teknopark er noe vi i Skeie eiendom er veldig stolte av, og nylig fikk det en stor anerkjennelse. Bygget vårt ble omtalt i ArchDaily, et verdensledende online magasin innen arkitektur og design. At ArchDaily valgte å fremheve prosjektet vårt er skikkelig stas og sier ikke bare mye om det vi har oppnådd med bygget, men også om kvaliteten vi streber etter.


Ikke bare ble prosjektet omtalt på ArchDaily's online plattform som har over 17 milioner lesere, men bygget fikk også plass på deres Instagram-side, som følges av over 3,6 millioner mennesker. Responsen var overveldende positiv med over 40 000 likes og over 100 kommentarer - ganske kult!!

Se innlegget her: ArchDaily's omtale av Lumber Teknopark


Litt om prosjektet:

  • Lokasjon: Bygget er lokalisert på Lumber i Kristiansand og er regionens første kontorbygg i massivtre.
  • Design & Struktur: Takket være vårt fantastiske samarbeid med Oslotre og deres arkitekter, har vi realisert et bygg med limtre bæresystem og massivtre etasjeskillere. I første etasje er det butikklokaler, mens de øvrige etasjene er designet for kontorbruk. Fasaden er karakteristisk med sine prefabrikkerte, buede treelementer behandlet med grønn maling, som over tid vil forvitre og skape en dynamisk estetikk. Interiøret fremhever en følelse av åpenhet og tilgjengelighet, med utstrakt bruk av synlige treoverflater og gjennomsiktige glassflater som tillater rikelig med dagslys.
  • Miljøfokus: Med et opprinnelig mål om 30% reduksjon i klimagassutslipp, er vi stolte av å ha oppnådd en reduksjon på hele 53%.
  • Materialvalg: Med Splitkon på laget, er bygget forsterket med 450 m3 massivtre og 291 m3 limtre.


Anerkjennelsen fra ArchDaily gir oss enda mer motivasjon til å fortsette arbeidet med miljøvennlige og innovative prosjekter.
Og for de som er nysgjerrige på våre neste prosjekter : Vi har store planer for videre utvikling av Lumber Teknopark. Energi- og havvindsenteret er neste byggeprosjekt, og her kan du lese mer om det:, https://www.lumber.no/ledige-lokaler

Denne siden etterlater kun nødvendige informasjonskapsler i nettleseren din.