Skeie eiendom utvikler tidsriktige og bærekraftige bolig- og næringsbygg av høy kvalitet. Byggene skal være tilknyttet sentrale knutepunkt og utvikles for videresalg eller utleie.

Vårt engasjement for bærekraft driver oss til å kontinuerlig tenke nytt og finne innovative løsninger. Vi er stadig på jakt etter måter å skape miljøvennlige og energieffektive bygninger som ivaretar både menneskers velvære og miljøet. Vi tar vårt ansvar på alvor og er stolte av å bidra til en positiv utvikling i samfunnet. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å legge et solid grunnlag for en mer bærekraftig fremtid.

LUMBER Våre massivtreprosjekter på Lumber er en del av vår strategi i å utvikle energieffektive og bærekraftige bygg som skaper merverdi både for leietakerne og samfunnet. Vår ambisjon er å bidra til å oppnå klimamålene og vi streber etter å oppfylle strenge miljøsertifiseringer gjennom våre prosjekter.  Gjennom BREEAM-sertifisering dokumenterer vi konkrete prestasjoner innenfor kategorier som energibruk, helse og innemiljø, materialbruk og mer.

Ved å bruke massivtre som byggemateriale oppnår vi ikke bare et estetisk tiltalende design, men også et behagelig arbeidsmiljø for våre leietakere. Massivtrebygg har vist seg å redusere stressnivået, senke hjerterytmen og fremme trivsel blant de som jobber der. Vi er overbevist om at å bygge med tre er et ansvarlig valg som tar vare på både miljøet og menneskene som bruker byggene våre.

Ved å bygge i tre tar vi i bruk en fornybar ressurs som ikke bare binder karbon, men også bidrar til en betydelig reduksjon av CO2-utslippene. I sammenligning med optimaliserte stål- og betongbygg oppnår vi opptil 90% CO2-reduksjon gjennom endringen av bæresystemet til en trekonstruksjon.

Les mer om Lumber

AMALIENBORG  Gjennom årene har Amalienborg transformert seg fra et industriområde til et fantastisk sjønært boligområde. Beliggenheten ved sjøen gir Amalienborg Brygge vakre omgivelser og et behagelig miljø for beboerne.

Ved utviklingen av Amalienborg Brygge har vi hatt fokus på bærekraft og miljøvennlige prinsipper. Alle boligene på Amalienborg Brygge er BREEAM-sertifiserte, med klimavennlige og giftfrie materialer. Vi har også redusert avfallsmengder og benyttet energivennlige løsninger. Gjennom fornuftig arealbruk har vi skapt et bærekraftig og effektivt bomiljø.

Amalienborg Brygge er blant de første boligprosjektene på Sørlandet som er bygget etter den strenge miljøstandarden BREEAM. Denne anerkjente miljøsertifiseringen sikrer et sunt, effektivt og bærekraftig bomiljø. Valget av BREEAM er et viktig skritt mot å skape et miljøvennlig og fremtidsrettet boligområde på Amalienborg Brygge.

Les mer om Amalienborg

Nøkkeltall
Eiendomsmasse
2023

50000
m2
20
bygninger
60
lokaler
Denne siden etterlater kun nødvendige informasjonskapsler i nettleseren din.