Vinde360 - Energi - og havvindssenter

Vinde360 - Senteret som planlegges i Lumber Teknopark i Kristiansand, representerer en fremtidig knutepunkt for deling av kunnskap og samarbeid innen energi- og havvindsektoren i Agder-regionen.

Det skjer mye spennende i Lumber Teknopark. Massivtrebygget vårt Lumber 4 ble ferdigstilt i mars og er fult utleid til spennende teknologiselskaper. Bygget har fått internasjonal oppmerksomhet, og i høst mottok vi årets byggepris. Nå planlegger vi for nok et massivtrebygg som vil være rettet mot aktører innenfor energi og havvind. Bygget har fått navnet Vinde360 og vil huse bedrifter som skal spille en viktig rolle i utvikling av Norges energi- og havvindindustri.

Vinde360 vil være et kompetansesenter hvor deling av kunnskap og samarbeid mellom små og store bedrifter blir lagt til rette for, med mål om å fremme innovasjon og bærekraft. Målet vårt er også at eksisterende teknologier kan finne nye forretningsområdet. Vi ønsker å tiltrekke oss både små og store aktører, inkludert lokale underleverandører som kan dra nytte av kompetanse og samarbeid innen energi og havvind.

Den strategiske beliggenheten, kun fem minutter fra Kristiansand sentrum, gjør Vinde360 til et ideelt knutepunkt. Med nærhet til sterke teknologimiljøer, universitetet, solid infrastruktur og et boligmarked som appellerer til mange, har Vinde360 en rekke fordeler.

Ingeniørånden i regionen legger en ekstra dimensjon til den tilgjengelige kompetansen.

Vi vil styrke konkurranseevnen til lokale energi- og havvind aktører og bidra til utvikling av kompetente mennesker, en fremtidsrettet industri og et trivelig lokalsamfunn.

Hva er det som gjør Vinde360 til et attraktivt sted å etablere seg? For det første vil våre nye kontorlokaler være utformet med tanke på trivsel, og byggene vil være BREEAM-sertifisert for å sikre bærekraftighet. Vi vil tilby en unik arena for forskning, utvikling, utdanning og innovasjon. Dette vil gi våre leietakere tilgang til verdifull kompetanse. Vår visjon er å skape trivsel og utvikling for alle som blir en del av Vinde360.

I Vinde360 ønsker vi å "samle kraft for å skape kraft". Vi tror på de positive effektene som skjer når vi samler kloke hoder fra ulike miljøer under ett tak. Her vil det skapes miljø for samarbeid, utvikling og vekst. Når vi nå bygger ut, er det med en visjon om at nye prosjekter og arbeidsplasser skal utvikles, og at lokale underleverandører vil bli en vital del av denne reisen.

Vi har troen på at det beste kommer når vi jobber sammen.

Høres dette ut som en plass for deg og din bedrift?
Les mer her: lumber.no/ledige-lokaler

Denne siden etterlater kun nødvendige informasjonskapsler i nettleseren din.